Steun ons en help Nederland vooruit

Over D66 Wijchen

D66 Wijchen is een partij die uitgaat van de eigen kracht van mensen en daarom mensen aanspreekt. D66 is een sociaal-liberale partij die niet bang is voor vernieuwing. Fris en onbevangen, geen oude wijn in nieuwe zakken. Maar wel stevig geworteld in de Wijchense gemeenschap en met de toegevoegde waarde van een gedegen achtergrond van een landelijke organisatie.

Naast de fractie-, commissie- en steunfractieleden kan D66 Wijchen rekenen op nog meer actieve leden die als het nodig is de lokale afdeling meehelpen. Vele handen maken licht werk, zonder de inzet van deze actieve leden maakt de daadkracht van ons team nog groter!

fractie D66 Wijchen

Alles bij elkaar is D66 Wijchen een enthousiast team vol bestuurlijke ervaring en maatschappelijke betrokkenheid. De mensen van D66 hebben uitstekende contacten in de samenleving, van de kernen van Wijchen tot ver daarbuiten. Ze zijn actief in onder meer het bedrijfsleven, het onderwijs, de cultuur, de gezondheidszorg, de overheid, de zakelijke dienstverlening, de welzijnssector en de sport. Ja, de mensen van D66 Wijchen zijn heel verschillend. Maar ze hebben ook veel gemeen. Ze streven naar een dynamische, open samenleving waarin iedereen de ruimte krijgt om zijn eigen beslissingen te nemen en iedereen zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Ze willen dat zoveel mogelijk mensen meedoen in het maatschappelijk en economisch proces, want daar worden we allemaal beter van. En voor mensen die zichzelf niet kunnen redden dragen we een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dat is D66!

Wilt u meer informatie of lid worden, neem dan contact met ons op!


Lees hier meer over de steunfractieleden en de historie van D66 Wijchen.

Laatst gewijzigd op 24 december 2019