Steun ons en help Nederland vooruit

Lid worden

Sluit ook aan bij D66. Word lid!

Het aantal D66-leden groeit hard. Onlangs kon in de afdeling Rijk van Nijmegen, waar D66 WijchenĀ onder ressorteert, het 400e lid begroet worden. Bent u eigenlijk ook een D66er doe dan met ons mee en word lid.

Via het inschrijfformulier op de website www.d66.nl wordt u landelijk lid en bent u direct lid van zowel de de subafdeling Wijchen als van de regio D66 Gelderland. U ontvangt ook een welkomsgroet van ons lokale afdelingsbestuur nadat u als nieuw lid geregistreerd bent.

Doe mee als vrijwilliger!

We waarderen je betrokkenheid bij D66 zeer! Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. D66 biedt daarom graag de mogelijkheid om je enthousiasme in te zetten en je verder te ontwikkelen binnen onze partij.

Maar er zijn nog veel meer andere manieren om actief te worden binnen D66. Denk bijvoorbeeld aan flyeren voor de campagne of een bijdrage leveren aan de online campagne. Bekijk het aanmeldformulier voor vrijwilligers om te zien welke aansprekende functies jij kan vervullen.

Enthousiasmeer ook je vrienden en familie, zodat jullie er samen voor kunnen zorgen dat het D66-geluid nog beter te horen is in het hele land.

Wil je graag meedoen, maar heb je weinig tijd? Word dan nul-uren vrijwilliger.

Dankjewel!

Laatst gewijzigd op 24 december 2019