Steun ons en help Nederland vooruit

Arjan Moerman

Oud-Raadscommissielid

48 jaar

Woezik

“Commentaar leveren op de politiek is makkelijk, maar als je niet participeert ga je daar niet veel mee bereiken.”  Mede door de richtingwijzers vond Arjan Moerman in 2012 zijn plek bij D66, stevig geworteld in de Wijchense gemeenschap maar met de kracht van een landelijke organisatie.

Als actief lid van D66 heeft Arjan zich op diverse terreinen ingezet. In 2020 nam hij na 6 jaar afscheid als raadscommissielid, daarvoor ondersteunde hij al enkele jaren de gemeenteraadsfractie van D66 Wijchen. Een taak die hij met veel enthousiasme heeft ingevuld. Arjan toonde zich kritisch maar constructief, hij houdt van het denken in kansen. Waar nodig schuwde hij een scherp debat niet. Ook zette hij zich jaren lang in als marketing specialist voor- en persvoorlichter van D66 in Wijchen.

Arjan Moerman is eigenaar van Blickfång Communicatie, een online marketing en strategiebureau, gevestigd in Wijchen. Sinds 2020 is hij Manager van de bedrijventerreinen Bijsterhuizen en Wijchen-Oost. Eerder zette hij zich in voor ondernemend Wijchen als voorzitter van MKB Wijchen en mede-organisator van Open Coffee Wijchen.

Meer van Arjan Moerman
Education is not the learning of facts but the training of the mind to think.
- Albert Einstein