Steun ons en help Nederland vooruit

Arjan Moerman

Raadscommissielid

47 jaar

Woezik

“Commentaar leveren op de politiek is makkelijk, maar als je niet participeert ga je daar niet veel mee bereiken.”  Mede door de richtingwijzers vond Arjan Moerman in 2012 zijn plek bij D66, stevig geworteld in de Wijchense gemeenschap maar met de kracht van een landelijke organisatie.

Als actief lid van D66 zet Arjan zich op diverse terreinen in. Sinds 2014  is hij raadscommissielid, daarvoor ondersteunde hij al enkele jaren de gemeenteraadsfractie van D66 Wijchen. Een dankbare taak die hij met veel enthousiasme op zich neemt. Vanuit die rol voert hij het woord over onderwerpen die te maken hebben met oa. duurzaamheid, verkeer en milieu. Vanuit de oppositie is Arjan kritisch maar constructief, hij houdt van het denken in kansen. Waar nodig schuwt hij een scherp debat niet. Een verhaal heeft altijd meerdere kanten en dus zal hij altijd naast het lezen van de dossiers aanvullende informatie pro-actief ophalen.

Arjan Moerman is eigenaar van Blickfång Communicatie, een online marketing en strategiebureau, gevestigd in Wijchen. Daarnaast is hij voorzitter van MKB Wijchen en was mede-organisator van Open Coffee Wijchen. Namens MKB Wijchen is hij afgevaardigd als bestuurslid bij Centrum Management Wijchen. De expertise opgebouwd in online marketing en social media, zette hij tot voor kort ook in voor D66 Wijchen door zorg te dragen voor de (online) communicatie in de breedste zin van het woord.

Portefeuilles: ruimtelijke ordening, verkeer, milieu, duurzaamheid, IT

Meer van Arjan Moerman
Education is not the learning of facts but the training of the mind to think.
- Albert Einstein