Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 9 juli 2019

Maikel Lukkezen nieuw raadscommissielid

Op 4 juli 2019 is Maikel Lukkezen benoemd tot raadscommissielid voor D66 Wijchen door burgemeester Hans Verheijen. Met de aanvulling door Maikel is de fractie van D66 Wijchen op volle sterkte.

Maikel maakte kennis met de Wijchense politiek doordat hij een voorstel naar alle Wijchense partijen stuurde om opladen van elektrische auto’s mogelijk te maken, ook voor mensen zonder eigen oprit. Bij D66 vond hij weerval voor zijn idee. Maikel: “Ik stemde altijd al┬áD66, maar ik wist niet dat ik gemeentepolitiek zo interessant vond. In de afgelopen maanden heb ik een goed beeld gekregen van de gemeenteraad. Vaak zijn voorstellen heel concreet en tastbaar: een besluit dat op donderdag wordt genomen, kan al op vrijdag zichtbaar zijn.”

Fractievoorzitter Emmy Wittenberg is verheugd met de versterking: “Maikel heeft zich direct betrokken getoond bij de fractie. Niet alleen op het onderwerp elektrisch laden. Hij wist direct collegevoorstellen te doorgronden en hij durft kritische vragen te stellen. Daarnaast is Maikel realistisch, politiek sensitief en heeft een goed teamgevoel. We zullen nog veel van Maikel gaan horen!”