Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 29 maart 2018

Afscheid van de oude raad

Tijdens de raadsvergadering op 27 maart 2018 werd afscheid genomen van de ‘oude’ raads- en commissieleden. Voor D66 Wijchen betekende dit dat raadsleden Willy Brink en Kees van Galen voor het laatst het woord voerden.

Willy neemt na 8 jaar afscheid als raadslid, welke functie hij eerder al 4 jaar had vervuld, daarnaast was hij 4 jaar wethouder in onze Gemeente Wijchen. Burgemeester Verheijen mocht hem namens ZKH Willem Alexander benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Kees was 4 jaar raadslid en daarvoor 4 jaar commissielid namens D66 in Wijchen. Beide heren blijven voor D66 in Wijchen een belangrijke kennisbron waar we gelukkig gebruik van mogen blijven maken. Eerder dit jaar al trad Han Demmers af als raadscommisielid in de Wijchense gemeenteraad.

Wij willen Willy, Kees en Han meer dan hartelijk bedanken voor al het werk en de inzet in de afgelopen jaren!!!

Op onze Facebook pagina hebben we de filmpjes gezet van de toespraken bij het afscheid van Willy en Kees van burgemeester Verheijen en fractievoorzitter Esther Dauphin.