Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 4 juli 2017

Esther Dauphin gekozen tot lijsttrekker D66 Wijchen

Esther, Dauphin, D66, Wijchen, begrotingsvergadering, kadernota

Esther Dauphin is door de leden van D66 opnieuw verkozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Dauphin, die unaniem werd verkozen, is erg blij met het vertrouwen dat de leden in haar hebben gesteld. “Als eerste wil ik de leden bedanken voor de steun! In 2014 gingen we van 2 naar 3 zetels en misten we op een haar na een vierde, natuurlijk willen we die in 2018 er ook bij hebben.”

Vertrouwd gezicht

De geboren en getogen Wijchense zet zich, naast haar baan als ICT Manager en vrijwilliger bij MHC Wijchen, al jaren in voor een mooier en beter Wijchen. Onder haar leiding keerde D66 in 2010 terug in de Wijchense raad met twee zetels en ook in 2014 voerde zij de lijst aan. Kortom, een betrokken en bewuste inwoner van Wijchen!

 Sterker in Wijchen

“In Wijchen moeten we onder andere echt werk maken van duurzaamheid, je kan niet alleen ambities uitspreken en vervolgens hopen dat andere gemeentes om je heen het voor je oplossen. De huidige coalitie wil in 2040 een energieneutraal Wijchen. Natuurlijk ondersteunen wij dat van harte, maar deze ambitie lijkt niet tot daden te komen en dat is enorm zonde. Dus op naar een mooie campagne en een prachtige verkiezingszege in 2018.”