Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 8 november 2009

Inspirerend congres

2009 11 07 d66 004

D66 lijstrekkers

Zaterdag 7 november vond in Breda het congres C90 van D66 plaats. Het hoofdthema was onderwijs. In verschillende sessies werd ingegaan op het belang van het investeren in goed onderwijs voor Nederland. Maar ook andere zaken kwamen aan bod (en zeker niet alleen de confrontatie met Wilders, zoals sommige media weergaven).

Naast onderwijs was er veel aandacht voor de partijopbouw vanwege de grote aanwas van nieuwe leden en natuurlijk voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ook de afdeling Wijchen was met enkele mensen vertegenwoordigd. Esther Dauphin stond trots op het podium tussen alle andere lijsttrekkers.

De meest inspirerende speech was vanzelfsprekend die door Alexander Pechtold.